V1 SPORT

Uusi V1 Sport – siltä voit odottaa paljon. Odotukset myös täyttyvät

V1 oli ilmestyessään jälleen uusi esimerkki Yamahan edelläkävijyydestä vesijettien maailmassa. Uskomattoman suorituskykyinen V1 on oiva valinta ensimmäistä vesijettiään hankkivalle. Tarunhohtoisten WaveRunner-ominaisuuksiensa ansiosta V1 on paras ja hauskin kolmipaikkainen vesijetti mitä rahalla saa.

Myös uusi V1 Sport -malli tarjoaa kokonaisvaltaisen yhdistelmän luotettavuutta, taloudellisuutta, helppoa käsiteltävyyttä, jännittävän väkevää suorituskykyä sekä vetovoimaa wakeboard-lautailua ja muuta vesiurheilua varten.

V1 Sport -mallissa on paljon sellaisia ominaisuuksia, joita ei uskoisi löytävänsä näin kilpailukykyisen hintaisesta laitteesta, kuten peruutusvaihde, kaksi taustapeiliä, runsaat säilytystilat, uimaporras, HydroTurf-matot ja vesihiihtokoukku. V1 Sport on täydellinen valinta niille, jotka etsivät tyylikästä ja monipuolista vesijettiä urheilulliseen menoon tai matka-ajoon.

Yksityiskohdat

 • Aivan uusi 1049-kuutioinen 3-sylinterinen TR-1 High Output -moottori
 • Muotoon puristettu lujarakenteinen ja vakaa runko ja kansi
 • HyperFlow-turbiini ja mekaaninen peruutusvaihde
 • Pitkä ja todella mukava kolmipaikkainen istuin
 • Innovatiivinen ja ergonominen muotoilu, jossa kuljettaja istuu tavallista edempänä
 • Uimaporras ja mukavat Hydro-Turf-matot
 • Tukeva vesihiihtokoukku wakeboard-laudan ja vesilelujen vetämistä varten
 • Tilava polttoainesäiliö – lisää huvitteluaikaa, pidempää matka-ajoa
 • Mukavasti säilytystilaa ja hansikaslokero, jossa kaksi mukitelinettä
 • Kaksi kuperaa taustapeiliä
 • Helppolukuinen monitoiminen mittaritaulu
 • Tyylikkäät ja erottuvat uudet värit ja grafiikat

Pyydä tarjous!

  Tekniset tiedot

  Moottori

  Moottorin tyyppi 3-sylinterinen, 4-tahtinen, DOHC, 4-venttiilinen
  Ahdin
  Sylinterin tilavuus 1 049cc
  Sylinterin mitat 82,0 mm x 66,2 mm
  Puristussuhde 11,0 : 1
  Jäähdytysjärjestelmä Vesijäähdytetty
  Pumpun tyyppi 155 mm Axial Flow
  Polttoaine Lyijytön bensiini
  Fuel supply system Elektroninen suorasuihkutus
  Polttoainesäiliön tilavuus 70,0 Litraa
  Voitelujärjestelmä Kuivasumppu
  Öljysäiliön tilavuus 3,5 Litraa

  Mitat

  Pituus 3,27 m
  Leveys 1,17 m
  Korkeus 1,16 m
  Kuivapaino (kg) 309 kg

  ominaisuudet

  Kuormakapasiteetti 57,0 Litraa
  Henkilömäärä 1-3 hengen

  Aivan uusi 1049-kuutioinen 3-sylinterinen TR-1 High Output -moottori

  Uuden V1 Sport -mallin voimanlähteenä on Yamahan aivan uusi moottori, 1049-kuutioinen 3-sylinterinen High Output TR-1. Tämä kooltaan yllättävän pieni ja painoltaan kevyt moottori on todella tehokas. Se kiihtyy terhakasti, tarjoaa hyvän huipputehon ja on myös taloudellinen ja luotettava. Kevyen painon ansiosta vesijetin käsiteltävyys, ketteryys ja tasapaino ovat vertaansa vailla.

  Tehokkaasti eteenpäin – ja myös taaksepäin

  Tehokkaasti eteenpäin – ja myös taaksepäin

  Ilahduttavan hyvän käsiteltävyyden, huikean suorituskyvyn, mahtavan veteen pureutumisen ja sähäkän kiihtyvyyden taustalla on paitsi mainio moottori myös suurivirtauksisen turbiinin imupuolen, Hyper-Flow-turbiinin ja ruostumattomasta teräksestä tehdyn impellerin yhdistelmä. Kätevä mekaaninen peruutusvaihde on yksi syy lisää valita uusi V1 Sport -malli.

  Muotoon puristettu lujatekoinen SMC-runko

  Muotoon puristettu lujatekoinen SMC-runko

  Käsittelyn helppous ja tyylikkään sulavalinjainen runko ovat WaveRunner-vesijeteille tyypillisiä ominaisuuksia – ja osaltaan myös niiden suosion takeena. V1 Sport -mallissa on vankka puoli-V:n muotoinen runko, joka vastaa ohjaukseen hyvin, suoriutuu käännöksissä neutraalisti ja tarjoaa vakaata ja mukavaa kyytiä. Vain harvassa näin kätevänkokoisessa kolmipaikkaisessa vesijetissä on tällaisia ominaisuuksia.

  Uimaporras ja vesihiihtokoukku

  Uimaporras ja vesihiihtokoukku

  Uuden V1 Sport -mallin suunnittelussa on otettu huomioon vesiurheilun ystävät varustamalla vesijetti muun muassa mukavalla kolmipaikkaisella istuimella, kätevällä uimaportaalla ja lujatekoisella käytännöllisellä vesihiihtokoukulla. Wakeboard-lautailun, vesihiihdon tai uiskentelun jälkeen on mukavaa nousta takaisin kyytiin liukastumista ehkäisevien Hydro-Turf®-mattojen päälle.

  Kaksi kuperaa taustapeiliä ja monitoiminen mittaristo

  Kaksi kuperaa taustapeiliä ja monitoiminen mittaristo

  Ensimmäistä vesijettiään hankkiva ei ehkä osaa odottaa löytävänsä näin kilpailukykyisesti hinnoitellusta laitteesta kahta kuperaa taustapeiliä, mutta V1 Sport -malli on varustettu tällaisilla peileillä. Niiden avulla pysyt vaivattomasti selvillä siitä, mitä vesijetin takana tapahtuu. Tämä on arvossaan varsinkin vesihiihtäjää tai wakeboard-lautailijaa hinattaessa. Selkeä, helppolukuinen ja monitoiminen mittaristo sijaitsee tyylikkäässä paneelissa.

  Tarvikkeet kyytiin ja seikkailua kohti

  Tarvikkeet kyytiin ja seikkailua kohti

  V1 Sport on oiva kumppani pidemmällekin matkalle, sillä siihen – muun muassa keulan kookkaaseen säilytystilaan ja erittäin kätevään hansikaslokeroon – mahtuu tarvikkeita yhteensä 57 litran edestä. Säilytystiloihin saat mukaan kaiken vesijettiseikkailussa tarvittavan kuten vaatteet, aurinkolasit, uimaräpylät ja sukellusmaskit.