EX DeLuxe

EX DeLuxe – paras on harvoin näin edullinen

Saammeko esitellä: innovatiivinen uusi Yamaha EX DeLuxe. Se on vesijetti niille, jotka haluavat nauttia vesilläolon riemuista luotettavan tekniikan siivittämänä. Ketterä malli on monipuolinen ja helppo käsitellä.

Uuden EX-sarjan kukin malli edustaa WaveRunner-jettiemme tarunhohtoista varmatoimisuutta ja teknistä innovatiivisuutta kokonaisuutena, jossa on kaikki olennaiset ominaisuudet ennennäkemättömän huokeaan hintaan. EX-mallisarjan lippulaiva DeLuxe on monipuolisten ominaisuuksien vesijetti, joka tarjoaa mahtavaa vastinetta rahalle.

Sen hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa Yamahan mullistava RiDE®, huipputason vesijettimalliemme intuitiivinen hallintajärjestelmä, joka on jo uudistanut vesijettien maailman ajotottumuksia.

Yksityiskohdat

 • Uusi Yamaha TR-1 -moottori – tehokas 1049-kuutioinen 3-sylinterinen
 • Luja ja kevyt runko – HyperFlow-turbiini
 • Mullistava RiDE®-järjestelmä
 • Muotoon ommeltu mukava kaksivärinen istuin kolmelle hengelle
 • Selkeät, informatiiviset ja monitoimiset nestekidemittarit
 • Nopeus- ja kierroslukumittarit, joissa polttoaineen määrän ja käyttötuntien näytöt
 • Tyylikkäät värit ja näyttävät nykyaikaiset grafiikat
 • Hansikaslokero sekä säilytystilaa keulassa ja istuimen alla
 • Polttoainesäiliön tilavuus peräti 50 litraa – hupia riittää pidempään
 • Mukava ja kätevä kahva helpottaa nousua vesijettiin
 • Lujatekoinen vesihiihtokoukku vesiurheilijan tai vesilelun vetämistä varten
 • Liukastumista ehkäisevät matot ovat jaloille mukavat

Pyydä tarjous!

  Tekniset tiedot

  Moottori

  Moottorin tyyppi 3-sylinterinen, TR-1, 4-tahtinen, DOHC, 4-venttiilinen
  Ahdin
  Sylinterin tilavuus 1 049cc
  Sylinterin mitat 82,0 mm x 66,2 mm
  Puristussuhde 11,0 : 1
  Jäähdytysjärjestelmä Vesijäähdytetty
  Pumpun tyyppi 144 mm Axial Flow
  Polttoaine Lyijytön bensiini
  Fuel supply system Elektroninen suorasuihkutus
  Polttoainesäiliön tilavuus 50,0 Litraa
  Öljysäiliön tilavuus 3,5 Litraa

  Mitat

  Pituus 3,14 m
  Leveys 1,13 m
  Korkeus 1,15 m
  Kuivapaino (kg) 272 kg

  ominaisuudet

  Kuormakapasiteetti 37,8 Litraa
  Henkilömäärä 1-3 hengen

  Uusi 1049-kuutioinen 3-sylinterinen TR-1-moottori

  Yllättävän edullisesta hinnastaan huolimatta tässä jännittävässä uudessa EX DeLuxe -mallissa on voimanlähteenä uusin versio Yamahan innovatiivisesta TR-1-moottorista. 1049-kuutioinen 3-sylinterinen moottori on kooltaan kompakti, painoltaan kevyt ja teholtaan todellinen voimanpesä. Se kiihtyy terhakasti, tarjoaa hyvän huipputehon ja on myös taloudellinen ja luotettava.

  Monipuolista käsiteltävyyttä ja suorituskykyä

  TR-1-moottorin ja rungon yhdistelmä on kätevä käsitellä ja poikkeuksellisen ketterä ja tasapainoinen. Kompakti ja kevyt moottori tuottaa tasaista tehoa hiljaisesti, ja käytännössä hyväksi havaittu runko on lujaa ja kestävää tekoa. Vesijetti tottelee kokemattomampiakin kuljettajia vaivattomasti, joten menosta tulee todella hupaisaa.

  RiDE-järjestelmä (peruutus ja intuitiivinen elektroninen hidastustoiminto)

  Käänteentekevä RiDE®-järjestelmä mullistaa ajonautinnon. Se antaa uudenlaisen varmuuden tunteen kaikentasoisille kuskeille. Oikean käden kaasuvipua vedettäessä vesijetti liikkuu eteenpäin ja kiihdyttää, ja vasemman käden vivulla hidastetaan vesijetin kulkua tai peruutetaan. Todella helppokäyttöiseen ratkaisuun sisältyy lisäksi peruutusvaihteen pidonhallinta.

  Mukava kolmipaikkainen istuin

  EX DeLuxe -mallin ikioma kolmipaikkainen istuin on tukeva ja mukava istua. Ergonomiseksi suunniteltu ja muotoon ommeltu kaksivärinen istuin sopii täydellisesti niin urheilulliseen menoon kuin matka-ajoon. Se on niin mukava, että se tuntuu kuin juuri sinua varten tehdyltä. Istuimen alla on vieläpä kätevää säilytystilaa, jossa tarvikkeet pysyvät kuivina.

  Suuren polttoainesäiliön tilavuus 50 litraa – hauska meno jatkuu pidempään

  Ampaistaessa EX DeLuxe -vesijetillä matkaan huvin soisi jatkuvan mahdollisimman pitkään. Sen vuoksi vesijetissä on 50-litrainen polttoainesäiliö, tilavuudeltaan suurempi kuin minkään kilpailijan mallissa. Voit jatkaa hauskaa menoa vesillä entistä pidempään ja matkata yhä kauemmas. Yamahalle on tyypillistä ottaa tällaiset asiat huomioon.

  Monitoimiset nestekidemittarit

  Näin kilpailukykyisesti hinnoitellusta ja edullisesta vesijetistä ei ehkä odota löytävänsä hyvännäköisiä monitoimisia nestekidemittareita tyylikkääseen paneeliin asennettuna, mutta uusi EX DeLuxe -malli on varustettu niillä. Nopeus- ja kierroslukumittareiden näytöt ovat selkeät ja helppolukuiset, ja niistä näkyvät myös tiedot polttoaineen ja käyttötuntien määrästä.

  Mahtavasti säilytystilaa ja muita käytännöllisiä ominaisuuksia

  Uudessa EX DeLuxe -mallissa on kätevä hansikaslokero ja mukavasti kuivaa tilaa ylösnostettavan istuimen alla sekä tiivistämätöntä säilytystilaa keulassa. Kaksi taustapeiliä, Hydro-Turf-matot ja kätevä uimaporras ovat todella ylellisiä varusteita, kun hinataan vesilelua, vesihiihtäjää tai wakeboard-lautailijaa vakiovarusteluun kuuluvan vesihiihtokoukun avulla.

  Nykyaikaiset värit, grafiikat ja tyyli

  EX-mallisarjan vesijetit vievät sinut vesijettiseikkailuihin edullisesti ja ovat vieläpä näyttävän näköisiä. Rohkeat värit ja huomiota herättävät grafiikat ovat viimeistä huutoa. Ne keräävät ihailevia katseita kiitäessäsi vauhdilla rantaviivan suuntaisesti tai lipuessasi laituriin. Yamahan uudella EX DeLuxe -vesijetillä voit ajaa rinta rottingilla!