FXCruiser SVHO Limited®

Rajoittamatonta nautintoa uudella Limited-versiolla

FX Cruiser SVHO -vesijetin uusi Limited-versio, WaveRunner-malliston lippulaiva, on monipuolisuudessaan ällistyttävä. Vauhdikkaaseen matka-ajoon suunnitellusta mukavasta vesijetistä löytyy runsaasti innovatiivisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia kuten portaittain nouseva kolmipaikkainen istuin. Kun avaat kaasun auki, saat siitä sporttisen vesijetin, joka on valmiina räväkkään toimintaan.

Ahdettu SVHO (Super Vortex High Output) -moottori, kevyt NanoXcel®2-runko ja Yamahan ensimmäisenä alallaan kehittämä mullistava RiDE-hallintajärjestelmä tekevät tästä mallista äärimmäisen suorituskykyisen ja taloudellisen sekä vakaan ja ketterän käsitellä.
Vesijetin moniin hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa elektroninen kaasunhallinta, vakionopeuden säätö, satama-ajon tila, peruutusvaihteen pidonhallinta ja sähkötoiminen trimmi.

Yksityiskohdat

 • Ahdettu 1812-kuutioinen SVHO-moottori, jossa EFI
 • Erikoiskevyt ja huippuvahva NanoXcel2®-runko
 • Mullistava RiDE-järjestelmä – intuitiivista hallintaa
 • Ylellinen kaksiosainen kolmipaikkainen istuin
 • Elektroninen kompassi sekä polttoaineen kulutuksen ja ilman ja veden lämpötilan näytöt
 • Vakionopeuden säätö, satama-ajon tila ja sähkötoiminen trimmi
 • Alan ensimmäisenä kauko-ohjattava ajonesto ja rajoitetun tehon tila
 • Ohjausjärjestelmä, jossa ainutlaatuinen neliportainen kallistuksen säätö
 • Elektroninen peruutusvaihteen pidonhallinta
 • Yhteensä neljä ylösvedettävää knaapia ja vesihiihtokoukku
 • Selkeät mittarinäytöt vaihteenvalinnalle, RiDE-järjestelmälle ja sähkötoimiselle trimmille
 • Runsaasti säilytystilaa ja vesitiiviitä lokeroita

Pyydä tarjous!

  Tekniset tiedot

  Moottori

  Moottorin tyyppi 4-venttiilinen, 4-sylinterinen, 4-tahtinen, Super Vortex High Output, DOHC
  Ahdin Kyllä (välijäähdyttimen lkanssa)
  Sylinterin tilavuus 1 812cc
  Sylinterin mitat 86,0 mm x 78,0 mm
  Puristussuhde 8,5 : 1
  Jäähdytysjärjestelmä Vesijäähdytetty
  Pumpun tyyppi 160 mm Axial Flow
  Polttoaine Unleaded premium Gasoline
  Fuel supply system Elektroninen suorasuihkutus
  Polttoainesäiliön tilavuus 70,0 Litraa
  Öljysäiliön tilavuus 5,3 Litraa

  Mitat

  Pituus 3,56 m
  Leveys 1,23 m
  Korkeus 1,23 m
  Kuivapaino (kg) 379 kg

  ominaisuudet

  Kuormakapasiteetti 125,5 Litraa
  Henkilömäärä 1-3 hengen

  Ahdettu 1812-kuutioinen SVHO-moottori (Super Vortex High Output)

  Ahdettu 1812-kuutioinen SVHO-moottori (Super Vortex High Output)

  Mahtava moottori tuottaa voimaa tasaisesti, ja siinä on erittäin tehokas jäähdytys ja ilmanotto sekä kestävät sisäosat. Suuri Hyper-Flow-turbiini auttaa muuntamaan moottorin tehon sähäkäksi kiihtyvyydeksi, ja elektroninen polttoaineen ruiskutus (EFI) takaa tasaisen ja tehokkaan tehontuoton.

  NanoXcel2®. Todella vahva ja huippukevyt

  NanoXcel2®. Todella vahva ja huippukevyt

  Yamahan ainutlaatuisen materiaaliteknologian mahdollistama NanoXcel2® on yhtä jäykkää ja kestävää kuin alkuperäinen NanoXcel®-materiaali, mutta peräti 18 prosenttia tätä kevyempää. Sen avulla FX Cruiser SVHO Limited -mallin urheilullisen suorituskykyisestä rungosta on saatu merkittävästi painoa pois. Tuloksena on yhä parempi kiihtyvyys, suurempi huippunopeus ja entistäkin parempi taloudellisuus.

  RiDE-järjestelmä (peruutus ja intuitiivinen elektroninen hidastustoiminto)

  RiDE-järjestelmä (peruutus ja intuitiivinen elektroninen hidastustoiminto)

  Käänteentekevä RiDE-järjestelmä mullistaa ajonautinnon. Se antaa uudenlaisen varmuuden tunteen kaikentasoisille kuskeille. Oikean käden kaasuvipua vedettäessä vesijetti liikkuu eteenpäin ja kiihdyttää, ja vasemman käden vivulla hidastetaan vesijetin kulkua tai peruutetaan. Näin helposti se todella käy!

  Elektroninen kaasunhallinta

  Elektroninen kaasunhallinta

  Yamahan edistyksellinen elektroninen kaasunhallintajärjestelmä ilahduttaa sinua älykkäillä ominaisuuksillaan. Vakionopeuden säätö mahdollistaa tietyn matkanopeuden ylläpitämisen automaattisesti. Satama-ajon tilan avulla hitaasti ajaminen käy hallitusti ja vaivatta. Elektronista peruutusvaihteen pidonhallintaa käyttäen pystyt peruuttamaan ahtaistakin paikoista pois sujuvasti.

  Sähkötoiminen trimmi ja tyylikkäitä mittareita

  Sähkötoiminen trimmi ja tyylikkäitä mittareita

  Elektroninen trimmijärjestelmä takaa trimmiasennon täydellisen hallinnan ajon aikana. Trimmiä hallitaan kahdella painikkeella, jotka sijaitsevat ohjaustangossa vasemman käden kahvan vieressä. Painamalla trimmi alas vesijetti saadaan kääntymään tiukemmin, ja nostamalla trimmin avulla keulaa ylös jetti saadaan kulkemaan nopeammin. Tyylikkäistä mittareista näkyy selkeästi trimmiasento, RiDE-järjestelmän tila ja vaihteenvalinta (eteen–vapaa–peruutus).

  Kaukohallittava ajonestojärjestelmä ja siihen kuuluva rajoitetun tehon tila

  Kaukohallittava ajonestojärjestelmä ja siihen kuuluva rajoitetun tehon tila

  Yamaha toi tämän innovatiivisen järjestelmän vesijetteihinsä ensimmäisenä alallaan. Yhdellä kaukohallintalaitteen painikkeen painalluksella kytketään päälle erityinen rajoitetun tehon tila, jolla huippunopeutta rajoitetaan – tarkan hallittavuuden kannalta ihanteellisesti. Turvaa ja mielenrauhaa saat painamalla toista painiketta, joka estää käynnistämisen. Näin vesijettiä ei käynnistetä vahingossa, eikä sillä lähdetä liikkeelle luvatta.

  Limited-version hienot värit ja runsaasti ylellisiä ominaisuuksia

  Limited-version hienot värit ja runsaasti ylellisiä ominaisuuksia

  FX Cruiser SVHO tekee ominaisuuksillaan vesijetteilystä yhä nautinnollisempaa. Esimerkkejä näistä ovat neliportaisella kallistuksen säädöllä varustettu ohjausjärjestelmä, mukava kolmipaikkainen istuin, tilava uimataso, syvälle ulottuva uimaporras ja kaksi vesijettiin nousua helpottavaa kahvaa. Uuteen Limited-versioon on vielä lisätty kaksi ylösvedettävää knaapia (aiemman kahden lisäksi) ja vesihiihtokoukku.

  Riittävästi säilytystilaa suuria seikkailuja varten

  Riittävästi säilytystilaa suuria seikkailuja varten

  Yamahan suunnittelijat ovat pitäneet huolta siitä, että FX-sarjan vesijettimallit ovat maailman kärkikaartia myös säilytystilojensa puolesta. Säilytystilaa löytyy 125,5 litraa, siis kylliksi pidempiinkin seikkailuihin. Vesijetissä on vesitiivistä säilytystilaa ohjaustangon ja mittariston välisessä paneelissa (jossa on myös teline kahdelle mukille). Lisätilaa tarvikkeille on istuimen alla ja keulassa. Lisäksi jetin takaosasta löytyy säilytystilaa, johon on helppo päästä käsiksi.