GP1800

Uusi GP1800 – todellista huippusuorituskykyä

Vuosien varrella Yamahan GP-mallit ovat nousseet tosimielellä kilpailevien kuljettajien keskuudessa ylivertaiseen maineeseen kautta maailman. Upeasta perinteestä on nyt jalostettu jännittävä uutuus, suorituskyvyltään sankarillinen GP1800-vesijetti.

Uutuusmalli täyttää vesijetiltä huippusuorituskykyä kaipaavan toiveet. Se on uskomattoman hyvännäköinen, todella tasaisesti kulkeva huipputehokas laite, jonka runko on luja ja ketterä ja joka pystyy vastaamaan kuskin käskytykseen tarkasti ja ennakoitavasti kädenkäänteessä.

Kun tällainen Yamahan maineikasta nimeä ylpeänä kantava vesijetti vielä varustetaan yhtiön omilla ja monessa tapauksessa ainutlaatuisilla uusimmilla teknisillä ja elektronisilla innovaatioilla, epäselvyyttä ei jää: uusi tähti on syntynyt. Tule ja tutustu siihen.

Yksityiskohdat

 • Ahdettu 1812-kuutioinen SVHO-moottori, jossa elektroninen polttoaineen ruiskutus (EFI)
 • Erikoiskevyt ja huippuvahva NanoXcel2®-runko
 • Uusi 160 mm:n turbiini
 • Mullistava RiDE®-järjestelmä ja peruutusvaihteen pidonhallinta
 • Nopea sähkötoiminen trimmi
 • Hienot metallinhohtovärit ja tyylikkäät grafiikat
 • Monivärinen kilpatyylinen porrastettu istuin, jonka pinnassa on pitävä kuvio
 • Selkeät mittarinäytöt vaihteenvalinnalle, RiDE-järjestelmälle ja sähkötoimiselle trimmille
 • Alan ensimmäisenä kauko-ohjattava ajonesto ja rajoitetun tehon tila
 • Kookkaat taustapeilit ja lujatekoinen vesihiihtokoukku
 • Hydro-Turf-matot ja pehmeäpintainen uimaporras
 • Säilytystilaa hansikaslokerossa, istuimen alla ja keulatilassa

Pyydä tarjous!Tekniset tiedot

Moottori

Moottorin tyyppi 4-venttiilinen, 4-sylinterinen, 4-tahtinen, Super Vortex High Output, DOHC
Ahdin Kyllä (välijäähdyttimen lkanssa)
Sylinterin tilavuus 1 812cc
Sylinterin mitat 86,0 mm x 78,0 mm
Puristussuhde 8,5 : 1
Jäähdytysjärjestelmä Vesijäähdytetty
Pumpun tyyppi 160 mm Axial Flow
Polttoaine Unleaded premium Gasoline
Fuel supply system Elektroninen suorasuihkutus
Polttoainesäiliön tilavuus 70,0 Litraa
Öljysäiliön tilavuus 5,3 Litraa

Mitat

Pituus 3,35 m
Leveys 1,22 m
Korkeus 1,19 m
Kuivapaino (kg) 349 kg

ominaisuudet

Kuormakapasiteetti 93,2 Litraa
Henkilömäärä 1-3 hengen

Ahdettu 1812-kuutioinen SVHO-moottori (Super Vortex High Output)

Ahdettu 1812-kuutioinen SVHO-moottori (Super Vortex High Output)

Tämä mahtava moottori tuottaa voimaa tasaisesti, ja siinä on erittäin tehokas jäähdytys ja ilmanotto sekä kestävät sisäosat. Uusi 160 mm:n Hyper-Flow-turbiini auttaa muuttamaan moottorin tehon sähäkäksi kiihtyvyydeksi, ja elektroninen polttoaineen ruiskutus (EFI) takaa tasaisen ja tehokkaan tehontuoton.

NanoXcel2®. Todella vahva ja huippukevyt

NanoXcel2®. Todella vahva ja huippukevyt

Yamahan ainutlaatuisen materiaaliteknologian mahdollistama NanoXcel2® on yhtä jäykkää ja kestävää kuin käänteentekevä alkuperäinen NanoXcel®-materiaali, mutta peräti 18 prosenttia tätä kevyempää. Sen avulla maksimoidaan uuden GP1800-mallin urheilullisen rungon suorituskyky. Tuloksena on häkellyttävä kiihtyvyys, entistä suurempi huippunopeus ja parempi taloudellisuus.

RiDE-järjestelmä (peruutus ja intuitiivinen elektroninen hidastustoiminto)

RiDE-järjestelmä (peruutus ja intuitiivinen elektroninen hidastustoiminto)

Käänteentekevä RiDE-järjestelmä mullistaa ajonautinnon. Se antaa uudenlaisen varmuuden tunteen etenkin urheilullisessa ajossa. Oikean käden kaasuvipua vedettäessä vesijetti liikkuu eteenpäin ja kiihdyttää, ja vasemman käden vivulla hidastetaan vesijetin kulkua tai peruutetaan. Näin helposti se todella käy!

Sähkötoiminen trimmi ja selkeitä tyylikkäitä mittareita

Sähkötoiminen trimmi ja selkeitä tyylikkäitä mittareita

Elektroninen trimmijärjestelmä takaa trimmiasennon täydellisen hallinnan ajon aikana. Trimmiä hallitaan kahdella painikkeella, jotka sijaitsevat ohjaustangossa vasemman käden kahvan vieressä. Painamalla trimmi alas vesijetti saadaan kääntymään tiukemmin, ja nostamalla trimmin avulla keulaa ylös jetti saadaan kulkemaan nopeammin. Tyylikkäistä mittareista näkyy selkeästi trimmiasento, RiDE-järjestelmän tila ja vaihteenvalinta (eteen-vapaa-peruutus).

Kaukohallittava ajonestojärjestelmä ja siihen kuuluva rajoitetun tehon tila

Kaukohallittava ajonestojärjestelmä ja siihen kuuluva rajoitetun tehon tila

Yamaha toi tämän innovatiivisen järjestelmän vesijetteihinsä ensimmäisenä alallaan. Yhdellä kaukohallintalaitteen painikkeen painalluksella kytketään päälle erityinen rajoitetun tehon tila, jolla huippunopeutta rajoitetaan – tarkan hallittavuuden kannalta ihanteellisesti. Turvaa ja mielenrauhaa saat painamalla toista painiketta, joka estää käynnistämisen. Näin vesijettiä ei käynnistetä vahingossa, eikä sillä lähdetä liikkeelle luvatta.

Voimakkaat grafiikat ja upeat metallinhohtovärit

Voimakkaat grafiikat ja upeat metallinhohtovärit

GP1800 on todella sporttinen vesijetti. Sen taustalla on Yamahan kilpa-ajon maailmassa ansaitsema voittoisa maine – ja se myös näyttää maineensa veroiselta kuten sen kuuluukin. Voimalliset uudet grafiikat, rungon jännittävät metallinhohtovärit, pinnaltaan kuvioitu monivärinen istuin ja kaksiväriset Hydro-Turf-matot luovat mielikuvaa laitteesta, joka on valmiina vaikka matalalentoon veden yllä!

Runsaasti hyvin suunniteltua säilytystilaa

Runsaasti hyvin suunniteltua säilytystilaa

Vesijetteilyn nautittavuutta lisää tieto siitä, että tarvikkeet pysyvät turvallisesti mukana matkassa. Siksi uudessa GP1800-mallissa on runsaasti säilytystilaa, muun muassa hansikaslokero varustettuna pullotelineellä, vesitiivis osasto istuimen alla ja myös kätevä keulatila.

Urheilullisen perinteen näkyvät tunnusmerkit

Urheilullisen perinteen näkyvät tunnusmerkit

Me Yamahalla tiedämme, miten hauskaa on harrastaa vesiurheilua vesijetin hinauksessa. Uudella GP1800-mallilla siitä tulee kerrassaan nautinnollista. Kestävä vesihiihtokoukku ja kaksi kookasta taustapeiliä edistävät hinaamisen turvallisuutta, ja hyvin mukavat Hydro-Turf-matot ja pehmeäpintainen uimaporras ovat käyttäjän kannalta miellyttäviä.