Yamarin 63 Hard Top

Yamarin 63 Hard Top

Koko perheen retkivene. Keulassa leveä tuplapeti, reilun kokoinen pentteri ja avotilassa U-sohva sekä isot säilytystilat tekevät yhdessä veneen, joka eroaa edukseen muista HT-veneistä.

Yamarin 63 HT on turvallinen ja monipuolinen perhevene, jossa on korkeat laidat ja turvallinen kulku keulakannen kautta. Perheen pienempiä ajatellen avotilan korkeat laidat antavat turvallista suojaa, kuten myös korkeat kaiteet ja liukastumista estävä komposiitti-tiikki keulakannella.
Veneen keulaan on mahdollista asentaa rantautumisportaat, jolloin kaikilla on helppo liikkua veneen ja rannan välillä. Koko perheen retkivene, jossa istumapaikat 6 henkilölle ja makuupaikat 4 henkilölle.

Yamarin 63 HT edustaa uudenlaista ajattelua HT-veneiden suunnittelussa. Keulan leveä tuplapeti, reilunkokoinen pentteri, U-sohva avotilan takapäässä, joka helposti on muunnettavissa aurinkopediksi ja isot säilytystilat tekevät yhdessä veneen, joka eroaa edukseen kaikista muista HT-veneistä. Maininnan arvoinen oivallus on kulku etuoven kautta, koska ensivaikutelma on se että sisäpuolella puuttuvat portaat kokonaan, mutta askelmat löytyvät keulapedin ja pentterin muodoista. Oviaukko on erityisen leveä, joka helpottaa merkittävästi kulkua veneeseen.

Retkeily ja yöpyminen on huomioitu suunnittelussa, siksi veneessä on tiskiallas ja vesijärjestelmä vakiona sekä paikka kemialliselle wc:lle. Leveässä keulapedissä on hyvin tilaa kahdelle aikuiselle. Pedin alla on todella reilunkokoinen säilytystila esimerkiksi petivaatteiden säilytykseen. Veneen takapäähän voi pedata toisen tuplapedin ja siinäkin on tilaa kahdelle aikuiselle. Pentterissä on paljon laskupintaa ja pentterin alla on ovella varustettu säilytystila. Lisäksi pentterissä on valmius Wallas 800 -liedelle, josta myös saa hyvän lämmityslaitteen kun sen varustaa puhallinkannella. Apukuljettajan penkin alla on valmius 30 litraiselle jääkaapille.


Pyydä tarjous!

  Tekniset tiedot

  Pituus 6,25 m
  Leveys 2,30 m
  Paino 950 kg
  Henkilöluku 6
  Moottorisuositus 115-150 hv
  Peräpeili X
  CE-hyväksytty Kyllä
  Suunnittelukategoria C
  Esiasennettu Yamaha-moottorille Kyllä