Yamarin 56 Bow Rider

Vauhdikas ja sporttinen vene vesiurheiluun sekä kesämökki-, kalastus- ja yhteyskäyttöön. Särmikäs muotoilu, tilava keulatila esim. heittokalastukseen.

Vauhdikas Yamarin 56 Bow Ride tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vesiurheiluun ja sporttiseen ajoon. Lisäksi se soveltuu mainiosti myös kesämökin monitoimiveneeksi sekä yhteys- ja kalastuskäyttöön.

Trendikkäästi muotoiltu tuulilasi tarjoaa hyvän suojan matkustajille ja keulassa on hyvät tilat esimerkiksi heittokalastukseen. Uutta ovat myös taka-avotilan integroidut fenderitelineet.

Yamarin 56 Bow Rider on muotoilultaan särmikkäämpi. Takareunasta totuttua korkeampi tuulilasi on uutta muotoilua ja se tarjoaa erinomaisen suojan matkustajille. Takapenkillä matkustaville on tarjolla suojaisa tila sekä reilut jalkatilat miellyttävän matkustamisen varmistamiseksi.

Yamarin 56 Bow Riderin taka-avotilassa on fendereille integroidut telineet, joista ne on helppo ottaa käyttöön rantautuessa.

Yamarin 56 Bow Riderin avoimessa keulatilassa on istuinpaikat 2 henkilölle, mutta myös vapaata turkkitilaa liikkua esimerkiksi heittokalastusta ajatellen. Keulan istuinpaikkojen sijoittelussa on huomioitu kuljettajan esteetön näkyvyys.


Pyydä tarjous!

  Tekniset tiedot

  Pituus 5,67 m
  Leveys 2,25 m
  Paino 670
  Henkilöluku 6
  Moottorisuositus 80-115 hv
  Peräpeili L
  CE-hyväksytty Kyllä
  Suunnittelukategoria C
  Esiasennettu Yamaha-moottorille Kyllä