Buster Phantom

Suurin Buster ikinä - jotakin ihan toisenlaista

Yli yhdeksänmetrinen, majesteettisen tyylikäs Buster Phantom luo täysin uuden määritelmän siviilikäyttöön tarkoitetuille suurille avoimille alumiiniveneille. Yamahan tuplakoneasennuksen tuomat 700 hevosvoimaa ja 16 murisevaa sylinteriä kiidättävät venettä yli 60 solmun nopeudella kohti horisonttia. Edistyksellisen runkomuotoilun ansiosta Buster Phantomin ajo-ominaisuudet säilyvät silkinpehmeinä myös huippunopeuksissa ja täysjousitetut X-Craft istuimet lähestulkoon kumoavat painovoiman vaikutuksen. Varusteluvaihtoehtoja on lukuisia, ja perän suuri U-sohva yhdistettynä istumakaukalon pöytään ja kääntyviin erillisistuimiin muodostavat loistavan seurustelualueen. Buster Phantom on elämys, joka vie mukanaan / jonka haluaa kokea yhä uudelleen.

Koosta ja suorituskyvystä huolimatta Buster Phantomin käsittely on helppoa ja turvallista. Saumattomasti integroitu 16″ Buster Q -kosketusnäyttö on vakiovaruste, ja lisävarusteina saatavien 16″ ja 10″ lisänäyttöjen avulla voit saada jopa 42″ näyttöalaa; 32″ kuljettajan puolelle kahdella vierekkäisellä näytöllä, ja 10″ kartanlukijan puolelle. Buster Q antaa reaaliaikaista dataa navigointiin, moottoreihin, säähän, turvallisuuteen ja veneen käyttöön liittyvissä asioissa – viihdettä unohtamatta. Valinnainen Yamaha Helm Master® taasen helpottaa satamamanöövereitä. Intuitiivinen joystick-ohjain auttaa liikuttelemaan venettä tarvittaessa vaikka sivuttain. Tuplakoneasennus osaltaan lisää toimintavarmuutta liikuttaessa avomerellä. Buster Q:lla varustettu Buster Phantom – nopein ja tyylikkäin siirtymä moottoriveneilyn tulevaisuuteen!

Suurten ja tehokkaiden avoalumiinimoottoriveneiden tarina Pohjoismaissa alkoi vuonna 1994, kun lanseerasimme ensimmäisen Buster Magnumin. Siitä lähtien Magnum on käytännössä luonut tämän segmentin sekä johtanut esimerkillään sen kehitystä – ja siinä sivussa myyntitilastoja. Olemme vuosien kuluessa rakentaneet yli 5000 Magnumia, ja jokainen uusi malli on saanut yleisöltä innostuneen vastaanoton, vaikka itse olemme välillä olleet hieman huolestuneita siitä, onko markkina valmis uudelle, entistä isommalle ja nopeammalle veneelle. Poikkeuksetta uusien mallien suosio on ylittänyt kaikki odotuksemme ja samoin on käynyt odotuksillemme myös mallien eliniän suhteen. Olemme tulleet siihen pisteeseen, jossa koemme, että markkinat tarvitsevat jotakin aivan uutta ja toisenlaista – on Buster Phantomin aika.


Pyydä tarjous!

  Tekniset tiedot

  Pituus: 9.47m
  Leveys: 2.84m
  Paino: 2265kg
  Henkilöluku: 12
  Moottorisuositus: 400-700hp