Arkisto

V1 oli ilmestyessään jälleen uusi esimerkki Yamahan edelläkävijyydestä vesijettien maailmassa. Uskomattoman suorituskykyinen V1 on oiva valinta ensimmäistä vesijettiään hankkivalle. Tarunhohtoisten WaveRunner-ominaisuuksiensa ansiosta V1 on paras ja hauskin kolmipaikkainen vesijetti mitä rahalla saa.

Myös uusi V1 Sport -malli tarjoaa kokonaisvaltaisen yhdistelmän luotettavuutta, taloudellisuutta, helppoa käsiteltävyyttä, jännittävän väkevää suorituskykyä sekä vetovoimaa wakeboard-lautailua ja muuta vesiurheilua varten.

V1 Sport -mallissa on paljon sellaisia ominaisuuksia, joita ei uskoisi löytävänsä näin kilpailukykyisen hintaisesta laitteesta, kuten peruutusvaihde, kaksi taustapeiliä, runsaat säilytystilat, uimaporras, HydroTurf-matot ja vesihiihtokoukku. V1 Sport on täydellinen valinta niille, jotka etsivät tyylikästä ja monipuolista vesijettiä urheilulliseen menoon tai matka-ajoon.

Yksityiskohdat

Saammeko esitellä: innovatiivinen uusi Yamaha EX DeLuxe. Se on vesijetti niille, jotka haluavat nauttia vesilläolon riemuista luotettavan tekniikan siivittämänä. Ketterä malli on monipuolinen ja helppo käsitellä.

Uuden EX-sarjan kukin malli edustaa WaveRunner-jettiemme tarunhohtoista varmatoimisuutta ja teknistä innovatiivisuutta kokonaisuutena, jossa on kaikki olennaiset ominaisuudet ennennäkemättömän huokeaan hintaan. EX-mallisarjan lippulaiva DeLuxe on monipuolisten ominaisuuksien vesijetti, joka tarjoaa mahtavaa vastinetta rahalle.

Sen hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa Yamahan mullistava RiDE®, huipputason vesijettimalliemme intuitiivinen hallintajärjestelmä, joka on jo uudistanut vesijettien maailman ajotottumuksia.

Yksityiskohdat

VX-mallit ovat nousseet Yamahan halutuimmiksi vesijeteiksi monen tekijän summana. Näitä ovat urheilullinen tyyli, mahtava suorituskyky, poikkeuksellisen hyvä taloudellisuus, vähäinen kunnossapitotarve ja runsas ominaisuuksien valikoima. VX-mallien vankkumattoman suosion olennaisimpana syynä on kuitenkin niiden monipuolisuus.

Tasaista tehoa tarjoavan moottorin ja monien muiden ylellisten vakio-ominaisuuksien lisäksi VX Deluxe -mallin omistajat saavat nauttia Yamahan käänteentekevästä RiDE-hallintateknologiasta. Intuitiivinen käyttäjäystävällinen järjestelmä antaa kokemattomillekin kuskeille välittömästi uudenlaisen varmuuden tunteen.

Mikään toinen vesijetti ei tarjoa vesillä yhtä suorituskykyistä ja nautinnollista kokemusta näin edullisesti.

Yksityiskohdat

Otetaanpa vaikka VXR. Se on voimakas yhdistelmä urheilullisuutta ja matka-ajon suorituskykyä. VXR-mallissa hyödynnetään Yamahan viime vuosina ensimmäisenä kehittämää ja testaamaa uutta tekniikkaa. Sen ulkoasuun on vastaavasti tuotu voimakkaita uusia värejä, grafiikoita ja muotoiluyksityiskohtia, jotka kääntävät katseita kautta maailman.

Siitä löytyy myös jännittäviä ominaisuuksia, joita yleensä on vain hienoimmissa luksusmalleissa. Esimerkkejä näistä ovat kevyet mutta kestävät NanoXcel®-runkomateriaalit sekä uusimman malliset elektroniset järjestelmät.

Lisäksi VXR on yksi ensimmäisistä vesijettimalleista, joissa on Yamahan käänteentekevä RiDE-hallintajärjestelmä. Todella mullistava RiDE on täysin intuitiivinen ratkaisu, joka saa kuskin kuin kuskin tuntemaan välittömästi olonsa varmemmaksi.

Yksityiskohdat

Vuosien varrella Yamahan GP-mallit ovat nousseet tosimielellä kilpailevien kuljettajien keskuudessa ylivertaiseen maineeseen kautta maailman. Upeasta perinteestä on nyt jalostettu jännittävä uutuus, suorituskyvyltään sankarillinen GP1800-vesijetti.

Uutuusmalli täyttää vesijetiltä huippusuorituskykyä kaipaavan toiveet. Se on uskomattoman hyvännäköinen, todella tasaisesti kulkeva huipputehokas laite, jonka runko on luja ja ketterä ja joka pystyy vastaamaan kuskin käskytykseen tarkasti ja ennakoitavasti kädenkäänteessä.

Kun tällainen Yamahan maineikasta nimeä ylpeänä kantava vesijetti vielä varustetaan yhtiön omilla ja monessa tapauksessa ainutlaatuisilla uusimmilla teknisillä ja elektronisilla innovaatioilla, epäselvyyttä ei jää: uusi tähti on syntynyt. Tule ja tutustu siihen.

Yksityiskohdat

Kuski ja tarunhohtoinen kone täysin sopusoinnussa. Kuin yhtä toistensa ja veden kanssa. Siinä on kilpailumenestyksen salaisuus.

Kilpa-ajon maailmassa jalostuneen kaksitahtimoottorin vaikuttava teho ja kiihtyvyys yhdistyvät sulavalinjaiseen huippukevyeen runkoon. SuperJetin tavaramerkkeinä ovat ylivertainen ketteryys ja hallittavuus. SuperJetillä on paremmat kääntyvyysominaisuudet kuin kilpailijoilla, sillä se pureutuu syvemmälle veteen ja pystyy kääntymään tiukemmin.

Ainutlaatuinen ergonominen muotoilu ja jousikevennetty ohjauspuomi ja ohjaustanko saavat kuskin nojaamaan luonnollisesti eteenpäin ajoasennossa, joka on ihanteellinen kilpailussa. SuperJet on valmiina ja odottaa sinua. Huomaa kuitenkin, että SuperJet-mallia myydään vain suljetuilla radoilla ajoa ja kilpakäyttöä varten.

Yksityiskohdat

FX Cruiser SVHO -vesijetin uusi Limited-versio, WaveRunner-malliston lippulaiva, on monipuolisuudessaan ällistyttävä. Vauhdikkaaseen matka-ajoon suunnitellusta mukavasta vesijetistä löytyy runsaasti innovatiivisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia kuten portaittain nouseva kolmipaikkainen istuin. Kun avaat kaasun auki, saat siitä sporttisen vesijetin, joka on valmiina räväkkään toimintaan.

Ahdettu SVHO (Super Vortex High Output) -moottori, kevyt NanoXcel®2-runko ja Yamahan ensimmäisenä alallaan kehittämä mullistava RiDE-hallintajärjestelmä tekevät tästä mallista äärimmäisen suorituskykyisen ja taloudellisen sekä vakaan ja ketterän käsitellä.
Vesijetin moniin hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa elektroninen kaasunhallinta, vakionopeuden säätö, satama-ajon tila, peruutusvaihteen pidonhallinta ja sähkötoiminen trimmi.

Yksityiskohdat

Nothing found