Yamarin Cross 75 Bow Rider

Yamarin Cross 75 Bow Rider

75 Bow Rider tarjoaa aggressiivisen tyylikästä ulkonäköä, vauhdikasta menoa ja loistavat ajo-ominaisuudet kovassakin kelissä.

Yamarin Cross 75 Bow Rider on näyttävä vene, jonka ulkoasua linjaavat tyylikkäät teippaukset, tummanharmaa turkkipelti sekä särmikkäät grafiitinharmaat patjastot punaisilla yksityiskohdilla. Tilava kuomu on 2-osainen ja väriltään tummanharmaa. Offshore-istuinten vierestä löytyy Integroidut lepuuttajatelineet joissa on paikka neljälle lepuuttajalle. Avotilassa on myös neljä led-valoa.

Yamarin Cross 75 Bow Rider on suunniteltu vauhdikkaaseen matkantekoon ulkosaaristossakin ja ajo-ominaisuudet ovat – Yamarinien tapaan – erinomaiset kovemmassakin kelissä. Veneessä on syvällä v-pohjalla (22 astetta) varustettu runko.

Yamarin Cross 75 BR:ssa on leveä keulakansi ja korkeat kaiteet, mikä tuo turvallisuutta kulkuun. Keulaluukun alla on ankkuriboksi, johon voidaan asentaa rantautumisportaat (lisävaruste), mitkä helpottavat kulkua esimerkiksi luonnonsatamiin tultaessa.
Keulan avotilassa on kaksi integroitua irtoboksia, jotka on halutessa helppo irrottaa.
Sivulasien muotoilu takaa tuulensuojan myös takapenkkiläisille. Luonnollisesti vene on varustettu kahdella tuulilasinpyyhkijällä.
Veneen muhkeat offshore-istuimet antavat hyvän tuen selälle. Ergonomiaa lisäävät sivulaitojen kyynärnojat. Kuljettajan kohdalla on alastaitettava knaapi, mikä helpottaa erityisesti yksin rantautumista.

Bb-puolella on reilunkokoinen hansikaslokero, jossa on virran ulosotto ja paikka radiolle. Pulpettien säilytystiloissa on tummansävyiset ovet Abloy-lukkoineen. Kuljettajan puoleiseen pulpettiin mahtuu hyvin lämmityslaite ja bb-puolelle 48 litran jääkaappi  (valmiiksi mitoitettu, lisävaruste).

Aurinkopeti (lisävaruste) on saatavana sekä keulaan että perään. Takapenkkinä on tilava U-sohva ja aurinkopedin patjat mahtuvat hyvin takapenkin alla olevaan säilytystilaan.  Takapenkin U-sohvan laidassa on erillinen klaffi-osa, josta tyynyä poistamalla saadaan esiin käytännöllinen astintaso.

Kuomukaaret ovat alas kaadettuina hienosti piilossa penkin selkänojien alla. Takapenkin alla on erittäin suuri säilytystila, joka on toteutettu 2-kerrosratkaisulla. Uimataso on suuri ja siellä on isot ankkuriboksit. Perässä on myös ns. alemmat alumiiniset trimmitasot, jossa toisella puolella on uimaportaat, toisella paikka ankkurivinssille.


Pyydä tarjous!
Tekniset tiedot

Pituus 7,53 m
Leveys 2,47 m
Paino n. 1350 kg
Henkilöluku 9
Moottorisuositus 150-300 hv
Peräpeili X
CE-hyväksytty Kyllä
Suunnittelukategoria C
Esiasennettu Yamaha-moottorille Kyllä

Nopeusarvio 2 henkilön kuormalla:

Moottori, Yamaha F150 F200 F225 F250 F300
Potkuri Reliance 17″ Reliance17″ 17 ”SW II 19″SW II 15 x 21″ SW II SDS 6CE
Huippunopeus 37 kn 40 kn 43 kn 46 kn 50  kn