Yamarin Cross Bow Rider 57

Yamarin Cross 57 Bow Rider

Kokoluokan uusin huippu Bow Rider, jossa on enemmän tehoa, tilaa ja mukavuuksia. Monipuolinen vauhtipeli!

Yamarin Cross 57 BR tarjoaa kokoluokkansa tilavimman, toimivan ja suojaisan avotilan sekä erinomaiset ajo-ominaisuudet monipuoliseen ja turvalliseen veneilyyn.

Uusi Yamarin Cross 57 Bow Rider soveltuu erinomaisesti niin mökki-, kalastus- kuin yhteysveneeksi ja siinä on Yamarinien tapaan erinomaiset ajo-ominaisuudet etenkin kovemmassa kelissä. Moottorisuositus on 80 – 115 hv.

Yamarin Cross 57 Bow Riderissa on tuulilasin takana kokoluokkansa tilavin avotila, jossa on hyvät jalkatilat myös takapenkillä matkustaville. Tuulilasi on korkea ja tarjoaa siksi erittäin hyvän suojan. Vene on helppo lastata ja siihen on sujuvat kulkutiet niin keulasta, perästä kuin sivuiltakin. Veneen turvallisuutta lisäävät korkeat ja tukevat kaiteet niin edessä kuin takanakin. Uimaporras on leveä ja takana on myös ankkuriboksit molemmilla puolilla. Taka-avotilassa on hyvin sijoitetut, kiinteät telineet lepuuttajille, joista niitä on helppo käyttää.

Yamarin Cross 57 Bow Riderissa on paikka kiinteälle 9” näytöllä varustetulle karttaplotterille. Kuljettajalla ja apukuljettajalla on korkeat, tukevat offshore-istuimet.
Veneessä on tilava, lukittava hansikaslokero ja suuri säilytystila etuosan pitkän penkin alla (säilytystila ulottuu pulpetin alle). Myös takapenkin alla on reilunkokoinen säilytystila, joka on toteutettu 2-kerrosratkaisulla.


Pyydä tarjous!
Tekniset tiedot

Pituus 5,66 m
Leveys 2,17 m
Paino 680 kg
Henkilöluku 6
Moottorisuositus 80-115 hv
Peräpeili L
CE-hyväksytty Kyllä
Suunnittelukategoria C
Esiasennettu Yamaha-moottorille Kyllä

Nopeusarvio 2 henkilön kuormalla

Moottori, Yamaha F80 F100 F115
Potkuri 15″ alu 17″ alu 19″ alu
Huippunopeus 30 kn 34 kn 38 kn