Yamarin Cross 64 Bow Rider

Yamarin Cross 64 Bow Rider

Vauhdikas Yamarin Cross 64 BR on allround-vene, joka soveltuu päiväretkeilyyn, kalastukseen ja yhteysveneeksi.

Veneen suunnittelussa on otettu entistä enemmän huomioon jokaisen yksityiskohdan käytännöllisyys, toimivuus ja veneen ajettavuus, jotka takaavat turvallisen ja monipuolisen veneilynautinnon moneen makuun.Yamarin Cross 64 BR:ssa on panostettu muotoiluun ja liikkumisen helppouteen veneen keulasta perään asti. Keulan uusi muoto helpottaa veneeseen astumista ja veneen korkeammat kaiteet tekevät liikkumisesta varmempaa.

Veneen keulassa on miellyttävä selkänojallinen L-sohva sekä irtoboksi, joka voidaan helposti irrottaa tarpeen mukaan, esimerkiksi kalastusta varten.Veneessä on vahvarakenteinen tuulilasi. Tuulilasin pystympi muoto antaa paremman tuulensuojan, jota pitkät sivulasit täydentävät.

Veneessä on kuljettajalle ja apukuljettajalle offshore-istuimet, jotka antavat sekä hyvää sivuttaistukea että tukea yläselälle. Kannen sisälaidassa on integroidut käytännölliset lepuuttajatelineet, josta lepuuttajat ovat helppo ottaa käyttöön.

64 BR:ssa on paikka kiinteälle 9” näytöllä varustetulle karttaplotterille. Taka-avotilan kruunaa 6 hengen U-sohva tukevine selkänojineen. Mikäli tarvitaan lisää vapaata liikkumatilaa veneen takaosassa U-sohvan SB-puoli voidaan kätevästi taittaa alas. U-sohva on myös helppo muokata käden käänteessä aurinkopediksi.

Veneessä on Abloy-lukitusjärjestelmä. Kaikki lukot (5 kpl) toimivat yhdellä avaimella, näin veneen 5 säilytystilaa voidaan lukita samalla avaimella. Veneessä on myös tilava, lukittava hansikaslokero ja paikka kylmäboksille.


Pyydä tarjous!
Tekniset tiedot

Pituus 6,31 m
Leveys 2,32 m
Paino 880 kg
Henkilöluku 8
Moottorisuositus 115-150 hv
Peräpeili X
CE-hyväksytty Kyllä
Suunnittelukategoria C
Esiasennettu Yamaha-moottorille Kyllä

Nopeusarvio:

moottori, Yamaha               F115                                                 F150
potkuri                                13 x 19” K SS 688                         13 ¾ x 21 ” M SS 6G5
huippunopeus                      36 solmua                                      45 solmua